5 de nov. 2007

Exposición Juan Mesa

El autor y su obra
Hoy ha tenido lugar la inauguración de la exposición "Aigües 1000", del colectivo de artistas de nuestra ciudad Aula9, del cual forma parte nuestro amigo Juan. El acto se ha desarrollado en el Centre Cultural de Ripollet y podrá contemplarse hasta el día 29 de noviembre.


Juan ha participado con la obra que podeís ver y que tiene por nombre "Arcoiris"

A continuación os mostramos el desarrollo creativo de la obra y una pequeña reseña de quiénes son Aula9.


"Arcoiris in progress"










"Aula9 és un col•lectiu heterogeni, format per artistes de molt diversos signes, orígens, edats i formació.
Escultors, pintors, arquitectes, fotògrafs, professionals i amateurs, segons les circumstàncies, la disponibilitat i les motivacions, s’apleguen aleatòriament per endegar un projecte quan aquest pren cos, fruit de la proposta de qualsevol dels seus membres.

Donada la importància que l’aigua té per la vida en general, i per la de l’ésser humà en particular, Aula9 ha decidit centrar en aquest element el projecte “Aigües 1000”.

Aula9, en abordar “Aigües 1000”, no pretén vertebrar cap discurs concret tancat, per tal de no limitar la infinitat d’interpretacions que aquest permet.
Prefereix deixar les portes obertes de bat a bat a qualsevol mena de reflexió, a fi i efecte d’aconseguir el màxim de lectures possibles envers l’aigua, tant en l’àmbit conceptual com en l’estrictament tècnic.

Per aquest projecte concret Aula9 compta amb ……………. dels seus membres, que aporten diverses de les múltiples visions que l’aigua els suggereix. A més de l’aigua com a leitmotiv, l’únic compromís que han adquirit entre ells a l’hora de treballar, és el termini d’acabament i el número d’obres a realitzar. La resta corre a càrrec de cadascú amb absoluta independència.

Cinc escultors, l’Anna Duran, l’Anna Riverola, el Francisco Manuel Fernández, Juan Mesa i la María José Codosero, un arquitecte, el Casimiro Gil, tres fotògrafs, el Tito Vera, el Francesc Farran i Marià Martín, dos pìntors, la Jimena Lucas i el Josep Madaula, ………………………
……………………….…………………. són l’Aula9 d’Aigües 1000”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada