29 de set. 2014

cel·lebració dels 10 anys



Dissabte passat ens vam reunir per celebrar el desè aniversari d'aquest espai comú de convivència i intercanvi que anomenem Vespres Literaris.

La literatura va ser el punt de trobada que ens va unir però al llarg d'aquests anys, a més de lectures, hem compartit infinitat de coneixements, paisatges, sensacions i sentiments. Per això volíem que el 27 setembre de 2014 fos un dia molt especial, viscut amb els cinc sentits i a la ciutat on ens reunim cada mes.

Per a això vam comptar amb la inestimable i desinteressada col·laboració dels museus de Can n'Oliver,  Can n'Ortadó i Can Domènech (gràcies Marta i Chema per les vostres didàctiques explicacions) i el relat evocador i sentimental de l'escriptor cerdanyolenc Isidre Grau (deu ni do, Isidre,  el munt d’anècdotes de Cerdanyola que recordes). De la seva mà vam descobrir paisatges i històries que s'amaguen en els espais on passem cada dia sense prestar massa atenció.

A la tarda, després de descansar una mica, els membres de Vespres Literaris ens vam reunir de nou per compartir opinions, sensacions i sentiments de tants i tants moments que hem viscut tots plegats,  així com desitjar el millor pels que han de venir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada