19 d’oct. 2014

el GAT estrena

Lluis Coquard
Els companys del Grup Artístic Teatral (GAT) presenten un nou muntatge. L'obra que han triat és el vodevil "Ens ha Caigut la sogra" , de l’autor de teatre barceloní  Lluís Coquard, i l’estrena tindrà lloc el diumenge que ve, 26 d'octubre, a les 19 hores, al teatre de l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès.

Com sempre, desitjar-los molta merda als companys del GAT, especialment als companys de Vespres Literaris,  Juani i Joaquin.

Transcrivim la fitxa tècnica de l'obra i una breu sinopsi de la mateixa preparada pel GAT

Ens veiem al teatre.

Fitxa tècnica:

Repartiment
Montse                       Carme Hernández
Jordi                           Adrià Arbonés
Isabel                          Juani Torio
Francina                      Beatriz García
Ferran                          Lluís Antón
Joana                           Laura Bros
Quirze                         Joan Carles Chordà
Àurea                           Laura Moreno
              
Traspunts                    Mariona Martínez
   Lluís Tusell

Tècnic de so                Oscar Altafaja

Pentinats                     Perruqueria Moreno

Decorats                     Francesc Vilaró

Muntatge decorats     Carles Bori
  Joaquim Bros

Escenografia              GAT

Direcció General       Eduard Lluís


“Lluís Coquard (Barcelona, 1922 - 2009) ha estat un escriptor autodidacte que ha desenvolupat la majoria de la seva tasca com autor teatral.  S'inicia en el teatre professional l'any 1958 amb  l'estrena al teatre Guimerà, de Barcelona, de “Pulgarcito y los gegantes” per la companyia de Lluís Orduna.  Uns mesos després estrena al Teatre Romea una altra obra infantil: “El petit dels tres tambors”, amb les primeres figures del teatre català del moment.  Segueix escrivint obres teatrals per a nois i noies i també per a tots els públics i les seves obres s'estrenen en els més diversos punts de Catalunya i Balears. Especialitzat en teatre infantil, pel que ha estat distingit amb nombrosos premis, no ha descuidat mai el teatre per adults ni l'humor. En els darrers anys, va accentuar la producció de comèdies de tema vodevil, amb gran acceptació per part del públic.

"Ens ha caigut la sogra" es tracta d'una comèdia on la parella de joves formada per en Jordi i la Montse, l'únic que desitgen és viure sols en el seu niuet d'amor, cosa que no sempre aconsegueixen, ja que, de cop i volta, han d’acollir a la mare d’ella. Alhora, un seguit de personatges s’afegeixen a la trama per fer créixer l’embolic, (unes veïnes, un nuvi a la carta, una secretària espavilada i, naturalment, el sogre).

l llarg dels tres actes que consta l’obra, ambientada a la Barcelona actual, l'autor ens condueix a través de divertides situacions, a un desenllaç en què, a poc a poc, es van aclarint tots els embolics d'una trama, en la qual els diversos personatges, ens faran passar una estona agradable i plena de rialles.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada