13 d’abr. 2016

Crònica trobada anual Vespres Literaris, i III



Després de gaudir del passeig i del mercat setmanal de La Garriga, ens vam trobar amb la sorpresa que al Mas Berenguer se celebrava l'enllaç entre Carolus Monfloritenses i Carmeta Serraparenses, una coneguda parella de la nostra estimada Cerdanyola del Vallès.


Convidats per les famílies a participar de tan august esdeveniment, vam escoltar emocionats l'homilia del pater oficiant, Pepe II, arquebisbe de totes les Collseroles, així com menjar un menú de casament reial.

A la tarda, va ser el torn de la literatura i de les propostes per a la temporada que vinent ; una àmplia oferta de vint-i-nou  títols variats i molt interessants, dels quals haurem de triar deu.

Per la nit, va ser el torn de la imaginació, la improvisació i l'alegria: vam recordar a William Shakespeare a través de quatre dels seus sonets d'amor; vam recrear les divertidíssims escenes de les pel·lícules de Charlot, tots vam ballar al so d'unes singulars gallines dansaires, vam viatjar a l'Argentina dels anys quaranta de la mà de Tita Merelo i rumbejar amb el famós bolero del panameny Carlos Eleta Almarán, "Història d'un amor ". L'actor dramàtic a l'atur,  Bartolo Rubí ens va oferir la premier de la seva conversió en actor còmic i showman; va interpretar per nosaltres el seu nou espectacle: "Com em poso la gorra, em menjo un iogurt i dic acudits sense morir en l'intent".

La sorpresa de la nit, ja al final,  va venir de la mà del nuvi, que va abandonar un moment el tàlem nupcial per delectar-nos amb una versió magistral del "Soy minero", d'Antonio Molina.

Diumenge, després de les emocions del dia anterior, vam decidir gaudir d'una amena i tranqui-la vetllada descobrint i parlant d'una de les passions del grup, després de la literatura: el cinema i, en concret, el cinema clàssic.



Sens dubte, un cap de setmana rodó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada