14 de jul. 2012

calderiana



Una representació de Vespres Literais ha assistit avui, juntament amb uns quants companys de l'Associcació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola del Vallès, a una visita guiada a l'exposició: "CALDERIANA, expsició de llibres d'artista en Homenatge a Pere Calders", al Museu de Sant Cugat, Monestir, sala capitular (fins al 22 de juliol).

De la mà de l'artista, i membre de l'Associació d'Artistes Plàstics, Olga Molina,  (gràcies Olga) hem gaudit de l'originalitat i mestratge de les creacions dels diferents artistes.

Com assenyala el programa de mà: "Els llibres d'artista fets per a l'exposició CALDERIANA presenten lectures personals i interpretacions de l'obra de Pere Calders, un dels escriptors més llegits de la literatura catalana..


obra de l'Olga Molina per l'exposició







"L'exposició recull obres d'una cinquantena d'artistes que han presentat formats, tècniques, conceptes i dissenys que han estat ideats i treballats com objectes artistics. Aquest fet converteix cada llibre en una obra d'art, ja sigui com a peça única o en edició molt limitada i numerada"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada