19 de març 2010

Coratge, rigor i talent


El nostre agraïment a Juan Rodríguez per la ressenya que ha fet sobre la posada en escena de la nostra obra “Carmeta, una dona de Cerdanyola” al Cerdanyola al dia d’aquesta setmana i que tot seguit reproduïm:





Carmeta, una dona de Cerdanyola:
Coratge, rigor i talent

"Tenia una qüestió pendent que finalment puc saldar: ressenyar les meves impressions sobre aquesta representació teatral que ens recupera una part de la història de la nostra ciutat.
El dia que van representar aquesta obra el teatre de l’Ateneu es va omplir. Es repetia l’historia: “Passi-ho bé teatre” - “Vespres literaris” tornava a omplir amb la seva oferta i ens tornava a fer gaudir als presents amb la seva posta en escena.
Cal tenir coratge, predisposició del cor i de ’ànima, per a dur a terme una obra ambiciosa i arriscada com la de “Carmeta...”. Sense coratge no es podrien submergir en tots els treballs que implica aquesta creació, després d’haver tingut que realitzar les necessàries activitats professionals. El rigor es manifesta en cada una de les peces que conformen l’obra: l’escriptura de la història, la enginyeria dels decorats, la versatilitat i credibilitat dels actors i actrius, la composició de les escenes... I talent: L’acció coral, integrada per multitud de pinzellades, recull i projecta el talent amb que cada una de les persones ha contribuït.
Des d’aquí el meu suport al projecte de tornar-la a representar en torn al 14 d’abril. I un suggeriment: seria lloable que “Carmeta, una dona de Cerdanyola” s’oferís als estudiants de secundària"
Juan Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada