14 de juny 2007

Agradecimiento

Ca n'Altimira


En la prensa local de esta semana (Cerdanyola al dia y Tot Cerdanyola) se ha publicado la carta de agradecimiento del grupo al personal de la Biblioteca Ca n'Altimira, para aquellos que no habeís podido conseguir un ejemplar y para los foráneos, reproduzco la mencionada carta y el correo de su directora agradeciendo la misma.





Biblioteca Ca n’Altimira, gràcies.

"Vespres Literaris és un grup de veïns de Cerdanyola units per l’amistat y l’amor als llibres. Durant aquest curs la Biblioteca de la nostra ciutat ens ha anat facilitant els exemplars suficients per a la nostra activitat lectora. Per tot el treball fet, volem, des de aquesta tribuna pública, agrair a tot el personal de la Biblioteca Ca n’Altimira la professionalitat, el saber fer y l’ entusiasme que cada dia dediquen a la difusió y foment de la lectura a la nostra ciutat. Ens consta el gran treball que fan i les dificultats amb que es troben. Avui, tots als membres del grup us volem dir: moltes gràcies, esteu fen un treball essencial per a tota la ciutat; seguiu així. També volem unir les nostres veus a la petició d’una segona biblioteca pública per a la nostra ciutat. "

Vespres Literaris.

"Hemos leído emocionados la carta al director que Vespres Literaris ha enviado a Cerdanyola al dia. En nombre de todo el equipo de la Biblioteca Ca n'Altimira quería agradeceros el detalle (cosas como esta hacen que nuestra ilusión aumente aún más), y comentaros que, como siempre, continuaremos buscando nuevos caminos para hacer llegar la lectura a todos los ciudadanos y ciudadanas de Cerdanyola. Por este motivo, si teneis alguna sugerencia de cara a la próxima temporada de tertulia de Vespres Literaris, os agradecería que me la hicieseis llegar a mi o a Manuela Navarro.
Muchísimas gracias.
Cordialmente,
Rosa Martínez Directora de la Biblioteca Ca n’Altimira "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada