21 de juny 2011

estrena teatral

Els grups Passi-ho-bé Teatre i Vespres Literaris estrenen l’obra “El Bon Doctor”, de Neil Simon, una divertida successió d’històries basades en comptes de l’escriptor rus Txèkhov..

La estrena tindrà lloc a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès, a la sala 6, el proper dissabte 2 de juliol, en dues sessions: la primera a les 19.00 hores i la segona a les 22.00.


Txèkhov (1860–1904) fou un dels principals dramaturgs i narradors russos . Com a dramaturg va donar com a resultat quatre obres clàssiques del teatre, mentre que els seus millors contes són molt estimats .Va practicar la medicina durant gran part de la seva carrera literària: «La medicina és la meva legítima esposa», va dir, «i la literatura la meva amant”. Txèkhov és el nostre "bon doctor" .

"El bon doctor", de Neil Simon, escriptor, productor i guionista nord-americà i mestre de la comèdia de Broadway, és una sèrie de històries molt divertides inspirades en els contes de Txèkhov . El grup d'esquetxos tenen un únic fil conductor: el personatge de l'escriptor que, òbviament, és el mateix Txèkhov.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada