23 de set. 2013

62a Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern


Pispat de la pàgina:  

"És veritat què avui s’inicia la 62ª Fireta del Llibre d’Ocasió Antic i Modern a Barcelona?.
Ningú ho diria.
A la web del Gremi de Llibreters de Vell no diuen ni piu, a La Vanguardia no he vist cap anunci ni res de res.
En El Periódico surt alguna cosa, no gaire,  i a Timeout i en una pàgina de l’Ajuntament i a Quèllegeixes surt el mateix, que es fa una Fireta del Llibre d’Ocasió Antic i Modern, sense Cartell, ni quines llibreries hi ha. En alguns llocs sembla que surt perquè coincideix amb la Mercè i  ho afegeixen com un acte més de la Festa Major de Barcelona.
Ens indiquen dies, horari i lloc i poca cosa més.
En alguns dels llocs que donen la notícia crec que no hi van gaire, perquè quasi tots repeteixen el mateix i diuen que entre d’altres coses es por “remenar”, “tocar el piano” que diuen alguns llibreters de vell a  qui no els hi agrada massa això del tria i remena.
Crec que hi ha entre 35 i 36 parades, menys que a la Fira de València passada y menys que a la de Madrid.
Escriuen que hi ha llibreries catalanes i d’altres llocs d’España convidades, crec que això de convidades ho haurien de confirmar perquè crec que una de les causes de que quasi cada any el número de llibreries vagi baixant és perquè, diuen els llibreters, cobren molt per les parades, que els hi surt molt car vendre llibres en aquesta Fireta.
Malgrat tot hi aniré ,al menys dues vegades, i intentaré triar i remenar mentre em deixin tocar el piano i segur que trobaré alguna cosa per comprar.
Sort."

Informació per a lletraferits i nostàlgics:

Passeig de Gràcia de Barcelona, del 20 de setembre al 6 d’octubre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada