8 de des. 2015

activitat grup Itaka



Els  companys del grup ITAKA, amb el suport de la regidoria d'Immigració i Cooperació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès,  organitzant  el  dimarts 15 de desembre,  a les 19.00 hores al Museu d'Art de Cerdanyola la projecció del documental "Caure del niu". Després  hi haurà  un debat amb la directora del film, Susanna Barranco,  confrontant i analitzant les diferents temàtiques que presenta el documental.



"Caure del niu" explora la vida de diferents joves i infants immigrants que han arribat a Barcelona. El documental retrata les preocupacions, anhels, esperances i dificultats dels protagonistes a l’hora de començar una nova vida, així com les conseqüències que poden derivar d’aquest fet migratori en la seva salut mental.

Susanna Barranco és directora i productora audiovisual i teatral. L’any 1999 va crear la companyia que porta el seu nom, amb la qual fa diversos projectes teatrals i audiovisuals. Com a documentalista, Barranco ha dirigit Ferides, Buits i El silenci del Jonc.

L’acte forma part de la programació de la TARDOR SOLIDÀRIA 2015 , una iniciativa de les ONGs locals i regidoria d'Immigració i Cooperació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Un programa de sensibilització envers els principis i valors de la solidaritat, la diversitat, la pau i els drets humans a través d'activitats al voltant dels dies internacionals dels Drets Humans i de les Persones Migrades , amb la finalitat de construir una societat més justa que aposti per la cooperació i la solidaritat com a una fórmula més per acabar amb les desigualtats i l’exclusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada