17 de maig 2021

exposició col·lectiva VL

 



“Sóc, en bona part, la mateixa prosa que escric. Em desenvolupo en períodes i paràgrafs, em faig puntualitzacions, i, en la distribució desencadenada de les imatges, em vesteixo, com els infants, de rei amb paper de diari, o, en la manera com faig ritme d’una sèrie de paraules, em corono, com els boigs, de flors seques que continuen vives en els meus somnis.”

Llibre del desassossec

Fernando Pessoa

 

El catorze de març de 2020 tota rutina, projecte, trobada o activitat programada va quedar suspesa, ajornada, indeterminada per la incertesa que impregnava les quatre parets, qui gaudia d'elles, on, necessàriament, contemplaríem el món des de aquell moment.

Per a nosaltres, on l'acció en comú ens defineix, aquest encapsulament individual, aquesta singularitat forçada, plurals com som, ens va sumir, al principi, en una profunda perplexitat.

Vam haver d'aprendre a mirar-nos a distància, perseguint a les pantalles el gest, la picada d'ullet còmplice, ¡tasca molt difícil !, però vam seguir endavant, bescanviant les abraçades infructuoses per idees i nous projectes.

Un d'aquests ens va arribar de la mà de la nostra companya Eva Torralba, inspirada, a la vegada,  per l'obra de l'artista Mar Arza.

El projecte proposat per l’Eva va ser rebut amb entusiasme pel grup, cristal·litzant en unes desenes de treballs on paraula i objectes, creats en la solitud de les llars, formen una coral de veus que esdevenen el sentir, el viure del grup aquells dies.

Avui, un any després, us convidem a visitar l'exposició col·lectiva "Vespres Literaris en el sentir més ample de la paraula", que reuneix aquells treballs.

Podeu visitar-la a l'Espai Elisa Arimany, de la Biblioteca Central de Cerdanyola de Vallès (Plaça d'Enric Granados, 1) del 3 al 28 de juny.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada