8 de maig 2021

la cuina de vespres

 


FAVES AMB XOCO

(plat típic de Huelva)

 

Per Margarida Feliu

 

INGREDIENTS:

Faves

Xoco

Julivert

Pebre vermell dolç

Alls

Llorer

Oli d'oliva

Sal

Brou de peix

Pebre

Una o dues cullerades de farina

 

ELABORACIÓ:

Piquem els alls i el julivert


Netegem i tallem el xoco

En una cassola posem l'oli d'oliva, les fulles de llorer i els alls. Remenem i quan comencin a estar daurats els alls, afegim la farina, el pebre vermell i el xoco. Remenem, posem una mica de sal, pebre i cobrim amb el brou de peix










Deixem cuinar, afegim el julivert, remenem i deixem que vago coent.

Afegim les faves, remenem, i tornem a cobrir amb el brou de peix



Tapem la cassola i deixem cuinar 1/2 hora aproximadament.

Deixem reposar i servim

 

Bon profit!!!!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada