FAVES AMB XOCO
(plat típic de Huelva)
Per Margarida Feliu
INGREDIENTS:
Faves
Xoco
Julivert
Pebre
vermell dolç
Alls
Llorer
Oli
d'oliva
Sal
Brou de
peix
Pebre
Una o
dues cullerades de farina
ELABORACIÓ:
Piquem
els alls i el julivert
En una
cassola posem l'oli d'oliva, les fulles de llorer i els alls. Remenem i quan
comencin a estar daurats els alls, afegim la farina, el pebre vermell i el xoco.
Remenem, posem una mica de sal, pebre i cobrim amb el brou de peix
Deixem
cuinar, afegim el julivert, remenem i deixem que vago coent.
Afegim
les faves, remenem, i tornem a cobrir amb el brou de peix
Tapem la
cassola i deixem cuinar 1/2 hora aproximadament.
Deixem
reposar i servim
Bon
profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada