13 de gen. 2023

estrena teatral

 



    Divendres que ve, 20 de gener de 2023, a les 20h, els companys del Grup Artístic Teatral ,GAT posen en escena l'obra STRIP POKER, de Jean Pierre Martínez, al teatre de l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès.

Podeu adquirir les entrades a www.cerdanyola.cat/teatre


Sinopsi de l'obra:

    Una parella convida els seus nous veïns per conèixer-se, però el sopar es torna un veritable malson... Aquesta comèdia mostra amb ironia la falsedat de les relacions socials i fins i tot matrimonials, que només poden assolir una forma de pau hipòcrita per mitjà del secret i de la mentida. Com en una partida de Strip Poker, es tracta de no desvetllar-se gaire, per no quedar-se al nu. Llevat que la veritat, al final, provoqui una gegantina explosió... de riure.

L'autor:

Jean-Pierre Martínez és un escriptor i guionista teatral francès d'origen espanyol.

    Nascut el 1955 a Auvers-sur-Oise, emprèn primer als escenaris com a bateria en diversos grups de rock, abans de convertir-se en semiòleg de publicitat. Després va treballar com a guionista per a la televisió, i va tornar al teatre com a autor.

    Ha escrit més de 60 guions per a diverses sèries de televisió franceses, i 50 comèdies per al teatre (13 i dimarts, Strip Poker, Bar Manolo, Ella i ell, Laughing Dead, Lost Time Briefs, El Joker... ).

    Actualment és un dels autors contemporanis més representats a França, i diverses de les seves obres ja han estat traduïdes al castellà i a l'anglès.

    És llicenciat en literatura espanyola i anglesa (Sorbonne), lingüística (Escola d'Estudis Superiors de Ciències Socials), economia (Institut d'Estudis Polítics de París) i guió (Conservatori Europeu d'Escriptura Audiovisual).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada