30 de gen. 2023

presentació "todo es agua"

 



    El divendres 3 de febrer de 2023, l’associació cultural Vespres Literaris organitza la presentació del llibre de relats de la Begoña Fidalgo “Todo es agua”.

    Amb la presencia de l’autora i la introducció del nostre company Gustavo Arias, l’acte tindrà lloc l'espai Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès (Plaça d'Enric Granados, 1), a les 18.30 hores.

L’autora:

    Begoña Fidalgo Domingo (Terol, 1966), ha estudiat Escriptura Creativa a l'Escola d'Escriptors, als tallers d'Isabel Cañelles, a cursos de Narrativa de la Universitat de Saragossa i a les escoles Ítaca i En el camino.

    És autora del llibre de relats Todo es agua (Pregunta, 2020, pròleg de Ricardo Menéndez Salmón, finalista del Premi Setenil 2021 a millor llibre de contes publicat a Espanya) i ha participat a l'antologia De bares y mujeres (Pregunta, 2021).

El llibre:

    El primer llibre de relats de la Begoña Fidalgo és una galeria de retrats de dones que viuen atrapades a les rutines, dones que no necessiten brillar fins que descobreixen certs secrets que poden conduir-les cap a la seva pròpia llum.

    “Todos es agua és celebratiu i incòmode, com qualsevol literatura que es preï”.

Ricardo Menéndez Salmón
al pròleg del llibre.

    Solitàries i compassives, abandonades i ressentides, però sempre valentes, així són les protagonistes de l'univers que Begoña Fidalgo desplega a Todo es agua, el seu primer llibre de relats. Dones atrapades a les seves rutines, dones que no necessiten brillar fins que descobreixen certs secrets que les condueixen cap a la seva pròpia llum. Una galeria de retrats que converteixen l'anhel en virtut i la redempció en supervivència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada