22 de març 2012

el teatre a la història

jardins museu de Ca n'Ortadó (Cerdanyola del Vallès)



El proper diumenge, 25 de març, Cerdanyola del Vallès commemora  el Dia Mundial del Teatre (27 de març) amb un muntatge teatral , impulsat i patrocinat des de l’Ajuntament,  anomenat:   EL TEATRE A LA HISTÒRIA.  

El teatre a la història son un conjunt d'accions teatrals a través de les quals es farà un recorregut per la història del teatre,

Vespres Literaris participarà , junt amb els companys i companyes dels grups de Cerdanyola del Vallès GAT, Passi-ho Bé Teatre, Soterrània Teatre i T-Atreves Teatro, amb l’escenificació de tres moments de la història del teatre.

En el primer, Joaquim Bros, Carlos Utrera i Juan Mesa escenificaran el naixement del teatre com representació del ritus i com un fenomen essencialment col•lectiu. En el segon, Mabel Giuliano  i Juani Torio rendiran un tribut als clàssics grecs:  interpretaran un fragment de  Electra, una tragèdia de Sòfocles.
Per últim, Laura Bros, Montse Pérez i Montse Torio recordaran el hieratisme del teatre medieval religiós  amb la representació del “Auto de los Reyes Magos”

La representació tindrà lloc als jardins del museu de Ca n’Ortadó (Plaça Sant Ramon) a les dotze del migdia.

 Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada