15 de març 2015

kósmopolis 2015



Torna Kósmopilis i aquesta és la presentació de la trobada extreta de la seva pàgina web:

“Kosmopolis és un festival biennal que defensa, des del 2002, un concepte de literatura obert – amplificada- en el qual la paraula (oral, impresa, electrònica) interactua amb les arts i les ciències. És un una festa per descobrir autors i gèneres, fer-nos preguntes sobre el cànon i sobre els límits entre disciplines y explicar els futurs del llibre i de la lectura.

Kosmopolis centra l’atenció en aspectes destacats de l’actualitat del món i de la literatura i s’organitza en temes i seccions que serveixen de fil conductor dins l’ampli programa d’activitats del festival.

En la propera edició ens ocuparem, entre d’altres temes, de les noves narratives periodístiques i l’evolució del periodisme d’investigació, donarem un espai central a la influència de l’escriptor W.G. Sebald en la literatura actual i celebrarem el 150è aniversari de la publicació d’Alícia al País de les Meravelles.

Les seccions especials del festival presenten novetats: el Bookcamp Kosmopolis, la trobada dedicada al món dels llibres i l’edició, se celebrarà de dijous a dissabte i se centrarà a explorar els límits i les possibilitats del llibre. D’altra banda, el Canal Alfa, la programació audiovisual inspirada en la literatura, torna amb més força que mai i amb dues novetats destacables: l’estrena diària d’un llargmetratge en sessió de nit i una jornada de diumenge dedicada a sèries televisives d’alta qualitat literària. “


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada