27 de juny 2016

activitats cap de setmana del GAT

Els companys  del Grup Artístic Teatral GAT, el dissabte dia 2 de juliol a les 22 hores, portaran a l’escenari de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès l'obra "Revisió anual (mai no és tard)" de Montserrat Cornet, que hi serà el dia de la representació.

“Tres éssers humans al capvespre de les seves vides envoltats d'un mon de revolució digital i del “corre corre” constant, que se'ns presenta com a la panacea del nostre futur, es troben en una pausa obligada en la cursa de la seva vida diària en un consultori mèdic que esdevindrà un cop a l’any el seu oasi de pau.
Què s’expliquen?  Doncs, tot allò que no s’explica a cap conegut, però, que, amb la certesa què l’interlocutor és un desconegut i segurament no tornarà a veure mai més, et dóna ales per parlar de forma oberta. Una mena de secrets de confessionari que els ajuda a descobrir-se i a descobrir que un no esta tant sol. De la mateixa manera que un castell de cartes s’aguanta perquè unes amb les altres es fan cantó, així, les altres es fan cantó, així, aquestes tres dones, a través de les paraules i de la seva relació, s’ajuden mútuament sense esperar res a canvi.”

Fitxa Técnica

Infermera: Gisela Romero; Rosaura:  Beatriz García; Remei:  Juani Torio;  Glòria:  Ana Garcia-Donas .

Traspunt:  Elisenda Altimira ; Tècnis de sò:  Óscar Altafaja i Emmanuel Velasco;  Decorats:  Francesc Vilaró;  Maquillatge:  Lidia Arjona;  Direcció: Lluís Tusell


El diumenge dia 3 de juliol el GAT celebrarà la diada del seu 40è aniversari amb actes a la Plaça Abad Oliba amb el suport de diferents entitats culturals del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada