9 de març 2022

presentació llibre, 3

 

Alexandra García Pascual
Swab Seed 2020. La Trastera.


El proper dissabte, 12 de març de 2022,  Vespres Literaris, organitza la presentació del llibre de l’Alexandra García Pascual:  “PUTA. Nuevo diccionario enciclópedico ilustrado de la lengua española” 

Amb la presencia de l’autora. La presentació anirà a càrrec de l’il·lustradora barcelonina Goretti Sánchez Colomé i coordinarà l’acte el nostre company Joan Francesc Sánchez.

L’acte tindrà lloc a l’aula Feixa Baixa del Museu de Ca n’Oliver (Carrer València, 19), a les 18.00 hores.

Us animen a participar!!!!

 L’autora es presenta

[Soc] “Alexandra Garcia Pascual (Barcelona 1983), resideixo a Esparreguera. Em graduo a Belles Arts a la Universitat de Barcelona i m’especialitzo en gravat l’any 2013, posteriorment realitzo el Màster en produccions artístiques a la Universitat de Barcelona (Prodart).

Recentment he exposat a la Biennal de Girona i a l’AES Sabadell en el que m'han donat el 1er accèssit. Al 2021 vaig estar a Swab, a la Galeria Cànem, Castellò, amb exposició individual. He estat premiada amb el 3er premi de Visibles al CCHSN i amb el 1er premi d’art contemporani fundació privada Reddis. Al 2017 em premien amb la XII Edició dels ajuts a la jove creació d’arts visuals Felícia Fuster i amb un accèssit al Concurs Internacional de Llibre d’Artista en homenatge a Joan Brossa.

He exposat el meu treball a LA TÉRMICA LAB, festival Panoràmic, Granollers, al premi de pintura internacional Guasch Coranty, Tecla Sala, al premi ciutat de palma Antoni Gelabert, Casal Solleric, a Swab, amb Galeria Sicart, a Arts libris BCN i Arts Libris ARCO Madrid , a Can Felipa i a Fabra i Coats dins de la convocatòria SAC-FiC Programa de Residències. Sant Andreu contemporani, entre d'altres.

Actualment soc gestora de La Trastera, espai expositiu independent a Segur de Calafell”

I ens parla del seu treball:

“Jo acostumo a treballar amb les imatges, i amb els imaginaris que aquestes creen, quin és el nostre paper com a consumidors/es i les relacions de poder que s'estableixen a la societat i que d'alguna manera aquestes produeixen o representen. No diria que treballo sempre des d'un punt de vista feminista però sí des del qüestionament del poder establert, i de la crítica a les imatges, i en aquest aspecte evidentment hi ha un qüestionament a totes les relacions de poder, inclosa la patriarcal. Em sembla fonamental a la meva feina, però també a la meva vida, qüestionar totes les relacions de poder perquè, com deia Federica Montseny “Tot poder, ho prengui qui vulgui serà forçosament opressor”. I això també passa per qüestionar el poder patriarcal.”

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada