28 de juny 2017

estrena de Passi-ho-bé Teatre



El companys de Passi-ho-bé Teatre, estrenen el proper dissabte, 1 de juliol del 2017, a les 22 hores i en els jardins de Ca n’Ortadó (Plaça de Sant Ramon, 23-24, Cerdanyola del Vallès) l’obra de teatre Ella i Ell, de Jean-Pierre Martínez.

Una oportunitat per gaudir d’una comèdia teatral i de la interpretació de les nostres companyes de Vespres Literaris Montse, Maria Ignacia i Loles; i de la resta de companys i companyes de Passi-ho-bé Teatre.

Jean-Pierre Martínez és un autor teatral i guionista de televisió francès. Amb més de 300 muntatges, és un dels autors teatrals contemporanis més representat tant a França com altres països.  Convençut que el teatre es fa per ser representat, Jean-Pierre ofereix els textos de totes les seves comèdies lliurement.

Ella i Ell fou estrenada al maig 2006 a Marsella al teatre Casa-Jeanne i després representada a diversos teatres de Marsella i voltants. L'obra va ser muntada el mateix any en Paris al teatre Darius Milhaud, i després en el Bouffon Theâtre. Va ser estrenada per primera vegada a Espanya al Teatre Artespacio de Madrid,  el 2 d'agost 2009.


Ella i Ell, és un monòleg interactiu, una comèdia de sainets ... de parelles. L'apassionant aventura de la vida en parella. Ella i ell ens proposa un recorregut, en clau de comèdia, per diferents escenes de l'amor actual: la primera trobada, la nit de noces, la convivència a la llar, els amics o els veïns, els fills i el treball, els desitjos i les frustracions ...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada