3 d’oct. 2020

la cuina de vespres literaris

 


Abans de transcriure la recepta d'aquest mes que ens ha enviat Juan, recordar que  l’espai  "La Cuina de Vespres”, és una finestra  oberta a tots els membres de Vespres Literaris.

Us animem a participar enviant la recepta o receptes dels vostres plats predilectes i nosaltres les transcriurem al bloc; així, d'aquesta manera, podrem anar ampliant el receptari de Vespres Literaris amb totes les vostres col·laboracions.

Gràcies




Lentejas con chipirones y langostinos

 

 por Juan Mesa

 

INGREDIENTES:

 

Lentejas

Langostinos

Chipirones

1 cebolla

1 pimiento verde

2 zanahorias

1 tomate

1 dientes de ajo

Pimentón dulce

Vino blanco

Pimienta

Sal

Aceite de oliva

 

 PREPARACIÓN:

 a- Limpiar los chipirones y pelar los langostinos. Elaborar un fumet con las cabezas y los restos de los langostinos. Dejar en remojo, durante dos horas, las lentejas.



b- Sofreír la cebolla, el pimiento y los dientes de ajo. Cuando el sofrito este dorado, añadir el pimentón y el vino. Rehogar unos minutos y añadir el tomate.




c- Cuando este en el punto elegido el sofrito, añadir los chipirones y los langostinos. Rehogar el conjunto.





d- Agregar las lentejas y cubrir con el fumet.




e- A la media hora de cocción, incorporar la zanahoria, cortado en trozos pequeños y salpimentar.

f- Finalizada la cocción, dejar reposar.

 


 

Bon profit….

 


 

 

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada