8 de gen. 2022

la cuina de vespres

Amanida de tomàquet, kiwi i formatge fresc amb vinagreta de mostassa



Andrés

Ingredients:

Tomàquet
Kiwi madur
Daus de formatge fresc
Oli d'oliva
Pebre negre
Sal
Vinagreta de mostassa

Primer fem la vinagreta de mostassa

Ingredients:

una cullerada de mostassa
una cullerada gran de vinagre
quatre cullerades grans d'oli d'oliva verge extra
una mica de sal i de pebre negre

Elaboració:

Posarem una cullerada normal de mostassa en un bol. A continuació, hi afegirem una cullerada gran de vinagre. Seguidament, hi tirarem una mica de pebre negre i sal.

Remeneu-ho una mica.

A continuació, hi posarem les 4 o 5 cullerades grans d'oli d'oliva. Procureu que sigui de bona qualitat.

Barrejar-ho tot bé i reservem.






Per fer l’amanida:

Preparem els ingredients: tallem uns daus de formatge fresc, rentem i tallem el tomàquet a rodanxes fines i fem el mateix amb el kiwi.

En una safata anem col·locant els ingredients, primer el tomàquet i salem lleugerament. A sobre, posem el kiwi i uns daus de formatge ben repartits.

Posar una miqueta de pebre a sobre de tot.

Finalment, la vinagreta, que amanirà tot el conjunt. També s’hi pot afegir al final un bon raig d'oli d'oliva verge extra.


 







Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada