Amanida de tomàquet, kiwi i formatge fresc amb vinagreta de mostassa
Andrés
Ingredients:
Tomàquet
Kiwi madur
Daus de formatge fresc
Oli d'oliva
Pebre negre
Sal
Vinagreta de mostassa
Primer fem la vinagreta de mostassa
Ingredients:
una cullerada de mostassa
una cullerada gran de vinagre
quatre cullerades grans d'oli d'oliva verge extra
una mica de sal i de pebre negre
Posarem una cullerada normal de mostassa en un bol. A continuació, hi afegirem una cullerada gran de vinagre. Seguidament, hi tirarem una mica de pebre negre i sal.
Remeneu-ho una mica.
A continuació, hi posarem les 4 o 5 cullerades grans d'oli d'oliva. Procureu que sigui de bona qualitat.
Barrejar-ho tot bé i reservem.
Per fer l’amanida:
Preparem els ingredients: tallem uns daus de formatge fresc, rentem i tallem el tomàquet a rodanxes fines i fem el mateix amb el kiwi.
En una safata anem col·locant els ingredients, primer el tomàquet i salem lleugerament. A sobre, posem el kiwi i uns daus de formatge ben repartits.
Posar una miqueta de pebre a sobre de tot.
Finalment, la vinagreta, que amanirà tot el conjunt. També s’hi pot afegir al final un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada