26 de febr. 2015

estrena teatral


El companys del Grup Artístic Teatral (GAT) presenten  l’obra “Petits crims conjugals”, del dramaturg belga Eric-Emmanuel Schmitt.

La portaran a escena el dissabte 14 de març de 2015, a les 21 hores, al teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Tindreu una segona oportunitat de veure la representació,  el diumenge 22 de març  de 2015, a les 18 hores,  en el Ateneu Torrellenc (Torrelles de Llobregat).

 Sinopsi:

Alexandre és víctima d’un misteriós accident. Després de passar quinze dies a l’hospital, torna a casa amb la seva dona, Carla. Ha perdut completament la memòria. Qui és ell? I qui és Carla? Com era abans la seva vida de parella? A partir del que ella li explica, Alexandre intenta reconstruir la seva pròpia vida. Però, i si Carla menteix? Ell és realment tal com ella el descriu? I ella, és en efecte la seva dona? S’obre camí una veritat inesperada. A qui creure? La vida matrimonial és efectivament aquest infern de crueltat mental?

Al voltant d’aquest accident es construeix una obra d’intriga creixent en la qual la parella s’enfronta en una brillant esgrima de revelacions i ocultacions, de passions i d’odis, d’amor i, a vegades, d’indiferència, que manté l’atenció dels espectadors intacta fins al seu sorprenent desenllaç.

Repartiment:

Carla: Carme Blanes
Alexandre:  Lluís Tusell

Escenografia:  G A T

Direcció General:  Francesc Vilaró


Molta merda, companys!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada