24 d’ag. 2015

exposició Serrat: 50 anys de cançons

Encara sou a temps de visitar l’exposició “SERRAT: 50 ANYS DE CANÇONS”al claustre de l’Arts Santa Mònica de Barcelona.  
Fins el  13 de setembre de 2015.

La carrera de Joan Manuel Serrat va començar el 18 de febrer de 1965. Radioscope, un dels programes més populars de la ràdio catalana, es retransmetia en directe des de l’estudi Toresky de Ràdio Barcelona. Aquell matí Salvador Escamilla va presentar a un jove del Poble Sec que havia escrit algunes cançons en català. En cosa de poques setmanes un encara desconegut Joan Manuel Serrat va passar a gravar el seu primer disc, incorporar-se a Els Setzes Jutges i iniciar els seus primers concerts públics.

La mostra de l'Arts Santa Mònica, “Serrat: 50 anys de cançons”, reflecteix aquests 50 anys a través no solament de la música sinó també d’objectes, imatges, instruments musicals, discos, literatura, petits i grans records. Són fragments de la nostra història més propera agrupats entorn a nou moments escollits per servir de trampolí cap a tota la obra i la vida de Joan Manuel Serrat.


L'exposició vol ser un reconeixement d'aquests cinquanta anys de poesia i cançons i tot el llegat que Serrat ha deixat en un col·lectiu important de músics actuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada