27 d’oct. 2019

la colla de sabadell



Us anunciem les properes activitats al voltant del centenari de la Colla de Sabadell, el grup que el 1919 es va formar al voltant dels escriptors Joan Oliver, Francesc Trabal i Armand Obiols;  els artistes Antoni Vila Arrufat i Ricard Marlet, el periodista Lluís Parcerisa, l’advocat Josep M. Trabal, el filòsof Miquel Carreras i el farmacèutic Joan Garriga.  Sota la divisa: “Estem voltats de pocavergonyes”, es  van plantejar remoure la monotonia del món cultural de la ciutat  amb dos tipus d’accions que es movien entre l’humor provocatiu i l’activisme cultural.

8 de novembre de 2019, a les 21 hores i al Teatre Principal de Sabadell, podreu escoltar “La música de la Colla de Sabadell”. Organitzat per les Joventuts musicals de Sabadell, hi participen els solistes de l'OSV: Isabel Moreno a la flauta, Carles Marigó al piano i Enric López com narrador.


27 de novembre de 2019, a les 21 hores i al Cinema Imperial de Sabadell, estrena del documental “Estem voltats de pocavergonyes”, sobre la Colla de Sabadell.



18 de desembre de 2019, a les 21 hores i a Ca l’Estruch de Sabadell, Vals robat, un recital poètico-musical il·lustrat entorn de la Colla de Sabadell. Hi participa: La Batzuca i Oriol Casas (música), Janot Vila i Cèlia Nolla (rapsodes) i Ricard Efa i Pam López (dibuixants).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada