13 d’oct. 2018

teatre GAT


Els companys del GAT (Grup Artístic Teatral) posaran en escena el proper divendres 19 d’octubre,  a les 21 hores al teatre de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès, l’obra de l’Estel Solé, “ Animals de Companyia”.

Del programa de ma:

“Sota el lema ‘la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia’, l’obra és una reflexió sobre els valors de l’amistat i la sinceritat. La representació tracta sobre una colla d’amics que es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan u  dels amics confessi un secret inesperat. Durant la vetllada acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor  de cadascú.

En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat. Els egos i les enveges xoquen els uns amb les altres. És la constatació que la solitud i la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.”

Repartiment:

Clara               Elisenda Altimira
Marc               Lluís Tusell
Àlex                Lluís Grau
Laura              Montse Torio
Beth                Georgina Capella


Traspunts       Lluís Anton
                       Margarita Martín
Decorats         Francesc Vilaró
Escenografia   GAT
Técnic de so   Eduard Lluís
Direcció          Francesc Vilaró



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada