24 de nov. 2013

TRENTATENEU

Crida per celebrar els trenta anys de l’Ateneu:



VINE A CELEBRAR AMB NOSALTRES EL TRENTATENEU EL DISSABTE 30 DE NOVEMBRE

Aquest 14 d’abril va fer 30 anys que s’inaugurà l’Ateneu.

Per tal motiu, les entitats reunides en el Consell de Cultura vàrem decidir que era un bon motiu de celebració:

·        Per què l’Ateneu ha estat un equipament d’importància cabdal per al desplegament cultural i associatiu de la nostra ciutat durant aquests darrers 30 anys. 

·               Per què l’Ateneu, junt amb la Biblioteca i els diferents Museus, continua sent un dels pilars més visibles de la nostra identitat cultural i ciutadana.

·         Per què esperem que la visibilitat de l’aniversari serveixi per projectar l’Ateneu a tota la ciutadania en benefici del futur de la cultura i l’associacionisme de Cerdanyola.

Per tot plegat, EL PROPER 30 DE NOVEMBRE, al llarg de tot el dia, de 10 a 20 hores, farem activitats i una jornada de portes obertes i mostrar com es el dia a dia de les entitats culturals de la ciutat.

Activitats per a infants i adults. Música, dansa, teatre, cinema, mostres de cultura popular, fotografia, radioaficionats, i enmig un dinar plegats per conèixer-nos millor. Amb una xerrada a l’hora del cafè amb entitats de les més veteranes fins les més novelles. Amb imatges de la seva història i una mostra de cartells explicant qui son i que fan cadascuna de les entitats.

Volem que ens coneixem millor. Vina i participa. Treballem per a tu però també volem treballar amb tu.


Tots som ciutat. Fem més rica i alegre Cerdanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada