17 de nov. 2014

escapada a la Provença


El passat cap de setmana un reduït grup de Vespres Literaris vam gaudir d'una petita escapada a la Provença.


Dissabte vam visitar el petit poble de Roussillon, en el cor del  parc natural del Luberon. El poble està situat en una cresta d'un color ocre daurat on abunden els boscos de castanyers i pins. Vam anar a dinar al restaurant "Le Castrum", un antic i típic restaurant francès ancorat en el temps. En el mateix, es van filmar algunes escenes de l'últim film rodat per l'actor i cantant francès Fernandel. La pel·lícula, titulada "Heureus qui comme Ulysse", va ser dirigida per Henri Colpi i el tema central de la mateixa, ho va interpretar George Brassens.






L'endemà, vam gaudir amb tots els sentits, de l'espectacle de llum i so "Klimt i Viena un segle d'or i colors", en Carrières d'Lumières, una antiga pedrera de pedra calcària, propera a la població de Les Baux de Provence, on sobre una gegantesca cova de pedra calcària, es projecten imatges, acompanyades de música, que esglaien i emocionen profundament.



El proper 6 de març de 2015 ¡atenció!!!, està previst inaugurar el proper espectacle: "Leonardo da Vinci, Miquel Àngel, Raphael. Els gegants del Renaixement "



Vam finalitzar el recorregut, dinant i donant un petit passeig pels voltants de l'amfiteatre de Nimes.


1 comentari:

  1. Anònim23:28

    Estupendo, un resumen que refleja las ganas de pasarlo bien, conocer y compartir nuevos lugares, y si todo esto es posible en compañía de amigos......! No se puede pedir más¡¡¡¡¡¡¡ Gracias a todos.

    ResponElimina