11 de nov. 2016

santa cecilia amb l'amcv


Els companys de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, el proper 19 de novembre faran el tradicional Concert de Santa Cecília.

A les 19:00 hores, a l’Ateneu de Cerdanyola, les dues formacions de l’AMCV, la Coral i la Banda, oferiran un repertori conformat per peces extretes de musicals com Cabaret, Esmorzar amb Diamants o Mary Poppins.

La temàtica del Concert de Santa Cecília estarà basada en musicals de teatre i de cinema que les dues formacions interpretaran en dues parts separades per una pausa de 15 minuts. A la primera, la Coral, dirigida per Manel Cubeles, cantarà clàssics com Blue Moon, Tonight, Moon River o Everybody wants to be a Cat. A la segona part, Irene Delgado proposa un programa amb els fragments més cèlebres de Chicago, Grease, Mary Poppins i West Side Story. Al final del concert, la Banda i la Coral interpretaran, plegades, una altra obra del mateix estil.

L’espectacle és gratuït. Les entrades (no numerades) es podran recollir a la guixeta de l’Ateneu des del dilluns 14 de novembre a mig matí fins que s’esgotin les localitats. Des de l’AMCV es prega fer-ne un bon ús perquè la platea tingui el millor aspecte possible i ningú quedi sense lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada