14 de des. 2018

la neta del senyor Linh





El cinc de març de 2016 vam posar en comú , els de Vespres Literaris, les nostres lectures del llibre La neta del senyor Linh, de l’escriptor i cineasta francès Philippe Claudel.

... Y el proper diumenge 16 de desembre de 2018 anirem una colla de Vespres literaris a veure l’adaptació teatral, en format monòleg,  dirigida  per Guy Cassiers (director teatral flamenc)  i protagonitzat per Lluís Homar.

Informació extreta de la pagina web del Lliure:

“La peça està basada en una cèlebre novel·la de Philippe Claudel, i el projecte de Cassiers -director vinculat al teatre Toneelhuis d'Anvers- té voluntat europea: del mateix monòleg,  Cassiers en dirigeix diverses versions amb intèrprets europeus de diferents països, amb l'esperança d'arribar a unir-les totes, algun dia, en un mateix escenari.

La funció és un cant a l'esperança i a l'obertura malgrat les dificultats de la vida, que s'encarna en el senyor Linh:  un home en un país estrany,  mogut per la necessitat de donar un futur millor a la seva neta.

La neta del senyor Linh és una coproducció entre Toneelhuis, el festival Temporada Alta i el Lliure, i serà en cartell fins al 30 de desembre.

I aquest diumenge, després de la funció, hi haurà col·loqui amb la companyia i el director, i s'emetrà EN DIRECTE!, com sempre, a través del web.”




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada