10 de juny 2019

presentació llibre





El dimecres 12 de juny de 2019, Vespres Literaris organitza la presentació del llibre “La corte de las estrellas”, de  Magdaleno Albero Andrés (Stonberg Editorial, 2018), a la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès.

L’acte tindrà lloc a les 19 hores i el presentarà el nostre company Xavier Martorell i Fabregat. 

Intervindran Magdalena Albero Andrés, autora i l’editor   Jordi Castelló.

L’autora:

MAGDALENA ALBERO ANDRÉS va néixer a Alcoi i viu a Bellaterra. És llicenciada en Història i en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Estudis Nord-Americans per Smith College i Doctora en Comunicació i Educació per Indiana University, ambdues als Estats Units.  Professora Titular a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha impartit també docència i ha estat investigadora visitant en diverses universitats als Estats Units i Canadà.  Ha publicat diversos llibres i articles de recerca sobre infants, joves i mitjans de comunicació, i sobre comunicació i educació.

És autora de dues novel·les històriques: Los caminos del mar (Roca Editorial, 2014) —obra guanyadora del Premio Internacional de Novela Histórica Ciudad de Úbeda— i La corte de las estrellas (Stonberg Editorial, 2018).  Ha publicat també el llibre de relats Pequeñas historias de ellas  (Editorial Maluma, 2017).

Finalista del Premio Internacional de Narrativa Femenina Bovarismos 2014, amb el seu relat ‘Las amigas’, publicat a Soñando en Vrindavan y otras historias (La Pereza Ediciones, Miami 2014), té també diversos relats publicats a llibres col·lectius, com ara, entre altres, ‘Delicatessen’, a Un trayecto, una historia (Editorial Maluma, 2018), ‘Kevin’, a La Caja (Editorial Hijos del Hule, 2015), i ‘Ilonka’, a Boxing Day (Editorial LCK15, Valladolid, 2011).  

La corte de las estrellas:

És alhora un relat històric, un thriller i una novel·la psicològica. Trasllada el lector a la Praga de principis del segle XVII,  l'època immediatament anterior a l'esclat de la Guerra dels Trenta Anys, i mostra els avenços en astronomia propiciats pel mecenatge cultural de Rodolf II d'Habsburg.  Qüestions actuals com l'emigració de joves en recerca de millors oportunitats laborals,  els conflictes entre religions, les lluites de poder entre els estats, i les condicions que fan possible o no els avenços científics,  constitueixen el nucli temàtic de la novel·la.”

Noticia al Cerdanyola Info




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada