15 de juny 2014

teatre a l'ateneu


Antón Chéjov
Els amics i companys de la companyia de teatre Soterrània estrenen el proper divendres, 27 de juny, al teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès  i a les nou del vespre, l’obra "EL BON DOCTOR, una selecció de contes de Antón Chéjov adaptats al teatre per Neil Simon.

Els contes d’El bon Doctor, teatralitats per Simon, destaquen els de Soterrània, “són el reflex de la societat russa de l'època (1860-1904) on hi ha un profund coneixement de la condició humana que es deriva de l'anàlisi dels caràcters i la psicologia dels personatges. Els contes de Chéjov recreen habitualment ambients miserables, humiliants per a l'ésser humà. Els seus personatges estan condicionats, sobretot, per les circumstàncies socials que els envolten. Reflecteixen la dimensió més dramàtica i sovint tragicòmica de la vida:  malenconia, tristesa, idealisme i brutalitat, però també hi ha ironia i un sentit de l'humor singular que es barreja amb la crueltat.

Neil Simon
La seva millor virtut resideix en el retrat de la vida quotidiana de personatges humils subjectes a un destí mediocre, però descrits amb gran humanitat i tendresa".

Els actors i les actrius del muntatge son: Laura Gómez, Laia Reyes,  Lia Ibañez,  Sandra Inglés, Carmen Viala, Amalia Cayuela, Roser Jose,  Víctor Baldoví,  Esteban Gallardo,  Gerard Medina, Laia Tapias i  Natalia Campos.


El muntatge està dirigit per  Carlos Soler i Javier Soler

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada