2 de juny 2014

bellprat 2014



         Dissabte passat, 31 de maig, vam acudir a la cita anual amb el món del llibre i editorial que té lloc a la localitat de Bellprat , Anoia .

En aquesta setena edició , la fira tornava al format de dos dies i ha estat dedicada al poeta barceloní Joan Vinyoli , del qual demà celebrem el centenari del seu naixement .




        En primer lloc  vam visitar l'exposició " l'Escola de Bellprat de la República , 1934 " . A continuació , vam passejar i tafanejar per les novetats que ofereixen les petites editorials que van a l'esdeveniment . Una quants van participar en els tallers de paper vegetal , paper jaspi i cal·ligrafia impartits per Carole Foissier , una artesana procedent de la vila del llibre i de les arts gràfiques de Montolieu , França . 






 









             Per finalitzar la visita , vam assistir a la xerrada de presentació del llibre " Autoretrat " , carta de presentació del " Taller del llibre" , una associació de Terrassa dedicada a " la integració laboral de persones amb especials dificultats d'inserció, mitjançant la formació continuada de l'ofici de l'enquadernació i conservació de llibres i altres documents ", com ells mateixos es presenten. Després de la presentació , vam estar xerrant amb els responsables del taller sobre una possible visita de Vespres Literaris al “Taller del llibre” per conèixer el treball que realitzen .
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada