25 de març 2023

visita museu picasso barcelona

 



    Dins dels actes que duem a terme d'aproximació a la figura de Picasso, avui hem inaugurat aquests actes amb una visita del grup al Museu Picasso de Barcelona.





    En un recorregut cronològic, vertebrat en la producció vers i per a la ciutat de Barcelona, hem descobert la força d'un creador que, format de nen per ser un pintor acadèmic i de cambra, va transcendir aquesta formació per crear un llenguatge propi i molt personal,  sustentat en les corrents artístiques del seu temps, de les quals ell va ser en alguns casos continuador, altres transformador i, repetides vegades, gènesi d'estils i maneres de ser i fer art al segle XX.





    Dotat d'una gran intuïció, geni i esperit inconformista, la seva pintura, com ell solia dir, era la petjada biogràfica de la seva vida, que, com tota vida, està plena de grans clars i insondables parts fosques.




    El proper acte vers Picasso i el seu món, serà el divendres 14 d'abril (data de gran significat històric i simbòlic), a la sala d'exposicions temporals del Museu de Ca n'Oliver. Allí oferirem un espectacle titulat “Dora Maar, creadora malgrat Picasso. Una aproximació multimèdia a la relació de dos grans creadors del segle XX”. La representació tindrà lloc a les 19hores.




Us hi esperem!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada