17 d’abr. 2014

estrena del GAT

Dins dels actes de la Festa Major del Roser de Maig de Cerdanyola del Vallès, els companys del Grup Artístic Teatral,  GAT,  portaran  a escena, el dissabte 3 de maig, a les 21 hores en el Teatre Ateneu,  l’obra  “Rumors”, del novaiorquès Neil Simon,

Neil Simon es un dels escriptors  amb més èxits en la història de Broadway,  així com un dels més interpretats arreu del món.


“Rumors "és un joc teatral en el qual el plantejament inicial és la reunió de cinc parelles d'amics d'alta posició social que es reuneixen per celebrar el 15è Aniversari de casament d'una d'elles en la seva elegant casa.


Neil Simon ens descriu la relació d'aquestes parelles durant una tarda-nit en què nou personatges es veuen embolicats en una trama de falses aparences, plena d'embolics, equívocs i malentesos viscuts a ritme desenfrenat en què cada personatge, amb la complicitat de la seva parella,  intenta que els altres no esbrinin les seves sospites sobre el que imaginen que està succeint. “Rumors” és una perfecta comèdia de situació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada