18 d’abr. 2017

pastissos literaris, 4



Pastís de Kit Kat per Roald Dahl

Roald Dahl (1916 – 1990), novel·lista, escriptor de contes i guionista gal·lès d'ascendència noruega, famós com a escriptor per a nens i adults. Entre els seus llibres més populars hi ha Charlie i la fàbrica de xocolata,  James i el préssec gegant,  Matilda,  Les bruixes i Històries imprevistes.

Sabeu quin era el pastís de xocolata favorit de Roald Dahl?  Era el KitKat: es menjava un Kit Kat cada dia com a mínim.  Dahl era un expert en dolços:  el seu gos menjava Smarties, a la seva primera dona el va portar llet rosa quan es va posar malalta (s’han de liquar maduixes amb la llet i sucre fins que quedi tot homogeni, Servir amb ratlladures de xocolata per sobre).


Dahl tenia clares opinions sobre com havia evolucionat la indústria de les xocolatines al llarg del segle XX. I per a un expert en xocolatines no és estrany descobrir que el seu pastís favorita és la que coneixia com Kit-Kat Pudding, una recepta molt senzilla segons la seva dona Valerie que consisteix a agafar diversos Kit-Kat, apilar posant entre uns i altres crema xantillí i congelar el conjunt perquè sigui un tot. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada