19 de març 2020

propostes lectures temporada que ve, 7


La proposta de l’Eulàlia


Estava escoltant un programa de llibres i el van recomanar. Les dues editorials (Asteroide i Columna) em mereixien força confiança i vaig decidir llegir-lo.

En el  llibre hi ha una part que parla de la malaltia de l'Alzheimer, " la manifestació dels inicis en la persona que el comença a patir i el seu entorn més proper" . És una part que està tractada amb força rigor.

En la novel·la això serà el fil conductor però l'important  és l'efecte que fa en la "matriarca" Elvira Senn aquesta novetat  i la seva relació amb "Konrad Lang".

Crec que pot agradar força.

Autor : Martin Suter

Títol : 

Català :Que petit és el món, Edit. Columna.

Castellà: Que pequeño es el mundo. Edit. Asteroide

Aproximadament 290 pag.

"Konrad Lang és un home en la seixantena, elegant, culte, amb unes maneres perfectes però amb tendència a beure un pèl massa. Sol amb els seus records, viu de la generositat dels Koch. Elvira Senn, la matriarca de la família Koch, gran dama de les altes finances suïsses, mai no ha deixat d'exercir influències a favor de Konrad, el qual va compartir bona part de la infantesa i de la joventut amb el fillastre d'Elvira, Thomas Koch. Fins que un dia Konrad s'enamora d'una dona rica, divorciada. La seva sort canvia i per fi pot independitzar-se dels Koch, que sempre l'han menystingut perquè no forma part de la família. Però al cap de pocs mesos, Konrad comença a patir els primers símptomes de la malaltia d'Alzheimer i algú comença a tenir por que no expliqui històries d'un passat llunyà… Que petit és el món! és una novel•la que combina a la perfecció la intriga d'un misteri que semblava enterrat amb els avatars d'un malalt d'Alzheimer i tot el que comporta aquest mal. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada