16 d’abr. 2022

Caterina Albert/victor Català. Drames rurals

 




Els companys de La Constància, factoria cultural organitzant un contactes: RURALIA, al voltant de textos de Caterina Albert/Victor Català extrets dels seus Drames Rurals.

Tindrà lloc el proper dissabte 30 d’abril, a les 12h, a Ca n’Ortadó.

Albert Estengre des de 1995 es dedica a explicar contes per a tots els públics: infantil, familiar i adult. El seu repertori és ple de contes de tradició oral, d'aquelles històries que fa tant temps que s'expliquen perquè s'adapten a les orelles dels que les escolten i s'enriqueixen amb l'experiència dels que les narren. Ha explicat contes per a públic infantil i adult a moltes biblioteques de Catalunya i de la resta de l'Estat, a teatres, bars, festivals (nacionals i internacionals), maratons, escoles, emissores de ràdio i televisió. Ha fet cursos de narració de contes i programa sessions de contes a diversos espais. És organitzador del festival de contes Arenys de Contes i impulsor del Festival Multipolar de contes per a adults a les biblioteques del Maresme. Ha estat president de l'ANIN (Associació de Narradores i Narradors).

En aquest acte, el narrador fa una mica de recorregut al voltant de l'obra de Caterina Albert i adapta a l'oralitat alguns dels seus contes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada