1 d’abr. 2024

xerrades debat de vespres literaris


 
    El proper divendres 5 d'abril, a la quarta entrega de les nostres xerrades debat, parlarem sobre la pel·lícula Die Welle (L'Onada), del director de cinema alemany Dennis Gansel, i els totalitarismes.

    La pel·lícula, del 2008, narra, a la setmana de projectes d'un institut alemany, les vicissituds per les quals passa el professor d'institut, Rainer Wenger, quan se li acudeix fer un experiment per explicar als alumnes el funcionament d'un règim totalitari. En uns dies, el que semblava una prova innòcua basada en la disciplina i el sentiment de comunitat va derivant cap a una situació sobre la qual el professor perd tota mena de control.

    La ponència i moderació del debat anirà a càrrec de la psicòloga Carme Trinidad Cascudo, especialitzada en psicologia social,  docent i formadora. És membre de la Càtedra de neuroeducació, directora del Diploma d’Especialització en Neuroeducació UB- modalitat on-line-, facilitadora en situacions de conflictes i també en justícia restaurativa.

    La xerrada tindrà lloc a l'Aula Feixa Baixà del Museu i Jaciment de Ca n’Oliver, carrer de València, 19 (08290-Cerdanyola del Vallès), de 18 a 21h.

Us esperem!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada